TEHNIČKA ZAŠTITA

Tehnička zaštita je skup mjera koje se koriste za zaštitu sustava i podataka od neovlaštenog pristupa, krađe ili oštećenja. Ove mjere uključuju korištenje sigurnosnih softvera, kao što su antivirusni programi i firewalli, te hardverske mjere, kao što su sigurnosne kamere i senzori. Također se mogu koristiti i fizičke mjere, poput brava, nadzornih kamera, i kontrola pristupa. Uz tehnološke mjere, također je važno educirati zaposlenike o sigurnosti podataka i sustava te uspostaviti politike i procedure za upravljanje sigurnosnim rizicima.

ZIC d.o.o. u svojoj ponudi vrši kompletnu isporuku, ugradnju, puštanje u rad, te obuku naših klijenata za sve aktualne sustave tehničke žaštite.

HIKVISION

Videonadzor je tehnologija koja se koristi za nadzor i snimanje područja kako bi se osigurala sigurnost i zaštita. Sastoji se od sigurnosnih kamera koje snimaju videozapis i pohranjuju ga na digitalnom snimaču ili u oblaku. Korisnik u svakom trenutku ima dostupan live prikaz svog sustava videonadzora. Brand Hikvision jedan je od najjačih svjetskih brandova u području sigurnosnih sustava ponajviše sustava videonadzora.

Hikvision u svojoj ponudi nudi:

Sustav Videonadzora
Sustav Protivprovale
Videointerfonske Sustave
Kontrola prolaza

PARADOX SECURITY SYSTEM

Protivprovalni sustavi su dizajnirani za zaštitu domova i poslovnih prostora od neovlaštenog pristupa. Uključuju razne senzore i detektore, kao što su senzori pokreta, senzori otvaranja vrata i prozora, senzori dima i plina, te alarmne sustave. Ovi sustavi mogu biti povezani s nadzornim sustavima i sigurnosnim kamerama kako bi se osiguralo brzo reagiranje u slučaju nezakonitog upada. Protivprovalni sustavi su važan dio sigurnosne strategije i mogu znatno smanjiti rizik od krađe i drugih nezakonitih aktivnosti.

PARADOX je američki profesionalni brand za sustave protivprovale.

VATRODOJAVNI SUSTAV

Vatrodojava je tehnologija koja se koristi za rano otkrivanje požara i zaštita života i imovine. Sastoji se od senzora dima i topline koji detektiraju požar, te alarmnih sustava koji upozoravaju ljude u blizini da evakuiraju zgradu. Vatrodojavni sustavi se često kombiniraju s sustavima za gašenje požara, kao što su sprinkleri i protupožarni aparati, kako bi se brzo ugasili požari i spriječilo širenje vatre. Vatrodojava je važan dio sigurnosne strategije i obvezna je u mnogim javnim i poslovnim zgradama.

SIGURNOST VAŠEG DOMA JE IZNIMNO VAŽAN FAKTOR.

OBRATITE NAM SE ODMAH ZA PONUDU!